Anunt

Calendar

Noiembrie 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Iul252012

16:11:24

Industria Autoturismelor

Daca mergeti online, si veti gasi sute de mii de articole scrise despre automobile, si daca rveti intra pe aproape orice ziar, veti gasi cel putin un articol in ceea ce priveste industria auto, sau un nou tip de masina care trebuie sa apara anul viitor. Acestea sunt un tip de articole despre automobile pe care le gasim in stiri si in reviste, dar daca esti un bun cunoscator si ai in sectorul auto probabil ai putea scrie articole cu privire la industria auto.  


Intr-adevar, de-a lungul anilor am scris peste 550 de articole pe acest subiect, si aproape 200 sunt pe partea de business a industriei auto. Aceste articole au fost bine primite, si as recomanda oricarui autor care scrie, articole despre economie, viitor, si de afacerile in automobile, sa ia in considerare urmatoarele lucruri. 


In primul rand, acuratetea este factorul cel mai important, asa ca trebuie sa verifice sursele. Doar pentru ca ai citit o multime de articole in ziar, sau prin pagini de reviste, precum si Road Track, sau Car and Driver, sau de a citi articole din Wall Street Journal despre sectorul auto nu inseamna ca stii ce vorbesti. Cele mai multe dintre aceste articole sunt axate pe subcategorii specifice de nise. 


Chiar daca ati citit recent o carte, cum ar fi: "Sfarsitul de Detroit" sau care au fragmente de articole in ultimii ani de la "Daily Business" din industria auto, aceasta nu va face un expert. Si daca nu se verifica sursele, natura lor este posibil sa scrii ceva gresit sau incorect. Trebuie sa va amintiti ca lucrurile se schimba foarte repede. 


De fapt, in ultimul an industria auto a fost intoarsa cu susul in jos si nimic nu este cum a fost. Sper ca veti lua in considerare acest lucru atunci cand va rugam sa scrieti articole auto, pentru industria de automobile.


Admin · 528 vizualizari · Scrieti un comentariu
Categorii: Prima categorie

Link permanent catre articolul complet

http://locuridevizitat.blogratuit.ro/Locuri-de-vizitat-b1/Industria-Autoturismelor-b1-p26.htm

Comentarii

Acest articol nu are Comentariu momentan


Scrieti un comentariu

Statutul noilor comentarii: Publicat

Url-ul dvs. va fi afisat.


Va rugam introduceti codul continut de imagini


Textul comentariului

Optiuni
   (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)